Over ons

Hartje Wonen

HartjeWonen, voortgekomen uit de strategische expertise van VOLT, heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende kracht in de vastgoedsector. HartjeWonen staat bekend om de persoonlijke benadering en uitzonderlijke toegankelijkheid. Met ruim een decennium aan ervaring in vastgoedcommunicatie, marketing, strategie, dynamische profilering en prijsstelling, heeft HartjeWonen zich bewezen als meer dan een platform; het is een revolutionaire ontwikkeling in de vastgoedmarkt. Onze beslissing in 2015 om dit platform te lanceren was een strategische zet, bedoeld om hoogwaardig advies te combineren met innovatieve oplossingen. Het heeft zich sindsdien bewezen als een essentieel instrument voor zowel onze klanten, als voor vele gespecialiseerde marketingbureaus in de vastgoedsector.

HartjeWonen is niet alleen uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf en een marktleider in het integreren van strategie en data, maar heeft ook de aandacht getrokken van talrijke marketingbureaus gespecialiseerd in vastgoed. Deze bureaus hebben de krachtige werking van HartjeWonen ontdekt en waarderen het platform voor het vermogen om hen te voorzien van goed onderbouwd strategisch advies. Deze erkenning bevestigt onze positie als een game-changer in de vastgoedbranche, waarbij we niet alleen honderden vastgoedprojecten succesvol digitaal hebben geïntroduceerd, maar ook de manier waarop vastgoedprofessionals en marketeers hun strategieën vormgeven, hebben getransformeerd.

HartjeWonen staat symbool voor onze toewijding aan kwaliteit, innovatie, klantgerichtheid en strategische visie, en speelt een cruciale rol in het bieden van ongeëvenaarde service en resultaten in de vastgoedwereld.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over ons platform?
Wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn?
Mail ons!

Contact

HartjeWonen
Reintsweg 7
7468 RT Enter

Tel: +31 (0)85 -5000 504