Helpdesk

24/7 bereikbaar

Als gebruiker van Hartje Wonen zul je het meest contact hebben met Henriëtte Havinga of Thijs de Vries. Zij zijn aanspreekpunt voor alles. Je hebt dus altijd een bekende stem aan de lijn.Mocht er toch een probleem zijn dat niet direct opgelost kan worden, dan staat ons technische team dagelijks paraat om te helpen!

Henriëtte

Hartje Wonen komt voort uit het ondernemende vastgoedbrein van Henriëtte. Haar jarenlange ervaring in de branche, gecombineerd met haar creatieve ideeën, heeft geleid tot een platform dat al menig vastgoedpartij versteld heeft doen staan. Bel of mail Henriëtte gerust om mee te denken over jouw volgende project. Dat vindt ze het leukst!

Thijs

De Stressloze, zo wordt Thijs ook wel genoemd. In een branche die soms overloopt van de stress houdt hij altijd het hoofd koel. Moeiteloos helpt hij je om alles op tijd en precies naar wens voor elkaar te krijgen met behulp van Hartje Wonen. Laat Thijs het regelen. No sweat.

Support

Hartje Wonen blijft een technisch platform, dus soms heb je nu eenmaal technische ondersteuning nodig. Gelukkig hebben we een team developers achter de hand voor wanneer dat nodig is. Klantgericht en in klare taal helpen zij je verder.

Contact

Hartje Wonen
Het Nieuwe Veer 13
7561 BV Rijssen

Henriette:
tel: 06 - 41 77 14 76
mail: henriette@hartjewonen.nl

Thijs:
tel: 06 - 82 97 81 74
mail: thijs@hartjewonen.nl

Of mail direct!