Van Big data naar toepasbare klantinzichten

Ervaar de revolutie in digitale vastgoedmarketing met Hartje Wonen! Ons innovatieve online platform opent de weg naar professionele verkoopverwerking en stelt je in staat om je nieuwbouwproject volledig digitaal in kaart te brengen. Met Hartje Wonen houd je altijd grip op jouw projecten, dankzij onze vier soorten realtime dashboards. Of het nu gaat om het aantal geïnteresseerden, de status van je bouwnummers of de populariteit van bepaalde woningen - alle relevante informatie is slechts een klik verwijderd.

Maar we gaan nog een stap verder. Onze analysetools stellen je in staat om jouw doelgroep met slechts enkele klikken te leren kennen. Met Hartje Wonen kun je grote hoeveelheden data omzetten in concrete klantinzichten en zo de verkoop of verhuur van jouw woningen versnellen. Of je nu een projectontwikkelaar, verkoopmanager, makelaar of een marketingbureau bent - Hartje Wonen bied jouw de tools en inzichten die je nodig hebt om succesvol te zijn in de competitieve vastgoedmarkt.

Ervaar het verschil met Hartje Wonen en breng jouw projecten naar het volgende niveau. Sluit je vandaag nog aan bij Hartje Wonen!

Reeds gebruiker van het platform? Klik dan hier om in te loggen.

Dynamic Pricing

CRM, marktanalyse en matchmaker op één plek

Vertaal big data direct naar klantinzichten met het alles-in-één online platform voor strategische vastgoedmarketing.

Met de online tool Dynamic Pricing krijg je inzicht in de markt. Met deze tool maak je gebruik van een unieke data-analyse waardoor je precies ziet welke woningen het meest populair zijn, zodat je altijd de juiste vraagprijs kunt garanderen. Ook zie je direct in één overzicht wie die doelgroep is. En niet geheel onbelangrijk: verse data, van geïnteresseerden die ook echt op die plek zouden willen wonen. Niet vervuild met oude data van andere locaties.

Vraag DEMO aan

Alle projecten in één handig dashboard!

"Hartje Wonen is voor ons een bewezen succesvolle tool die ons in staat stelt het gehele verkoopproces van een project digitaal in kaart te brengen. Het is goed te merken dat deze tool niet slechts door ict-ers is ontwikkeld, maar door mensen met ervaring uit ons vak, die weten wat een compleet ontwikkel- en verkoopproces inhoudt."
Directeur nieuwbouw

Bekijk projecten

Leer de markt kennen met een uitgebreid CRM en analysetool

Wil je alvast een vooronderzoek doen over de locatie in verband met die mooie tender? Zet binnen no-time je onepage website live, maak je eigen vragenlijsten op met vragen zodat jij de doelgroep met haar wensen leert kennen, en analyseer deze op het moment dat het jouw uitkomt in de 'Analyse'.

Of bekijk de recente aanmeldingen van je project, zie klantkaarten in en check uit welke steden de inschrijvers komen naar aanleiding van de online campagnes. Bekijk welke bouwnummers het meest populair zijn of zie de realtime stand van de verkopen van je project. Alles in eigen beheer en in je eigen tool.

Automatisch woningen toewijzen en koopovereenkomsten vullen

Met de matchmaker laat je het platform een voorstel doen van de toewijzing van de bouwnummers. Je kunt zelf kaders ingeven welke je belangrijk vindt! Daarnaast is het mogelijk om een koopovereenkomst automatisch in te laten vullen door het systeem met gegevens van de gekoppelde inschrijver / koper en het bouwnummer, inclusief vervallen termijnen.

Hartje Wonen Insights

Bezoekersanalyse met één klik: snel en simpel zien wie er op je website komt en wat ze daar doen.
Gebruiksvriendelijke Interacties: begrijp wat bezoekers interesseert en waarom ze terugkomen.

Enthousiast? Goed nieuws: als je website is gebouwd met Hartje Wonen, kun je Insights in een handomdraai activeren. Letterlijk met één klik!

een kleine selectie uit de vele functies!

Belangrijke functies van Hartje Wonen

Project Dashboard

Bekijk realtime alle informatie van je project zoals het aantal inschrijvers, status van de bouwnummers, opgegeven voorkeuren en gemiddelde waardes van het project.

Super Dashboard

Als je meerdere projecten in Hartje Wonen beheert kun je de stand zien van alle projecten via het super dashboard.

Dynamic Pricing

Zie in 1 oogopslag wie de geïnteresseerden zijn en stel verkoopprijzen vast op basis van deze actuele kennis van de markt. Relevante en verse data!

Aanmeldingen

Bekijk alle geïnteresseerden, maak selecties middels de vele filters. Communiceer 1 op 1 met je klant of selecteer een grote groep. Je doelgroep leren kennen was nog nooit zo makkelijk.

Matchmaker

Laat het platform een voorstel maken van de toewijzing van de bouwnummers binnen jouw ingestelde gestelde kaders. Wijs vervolgens alle bouwnummers met 1 klik toe en benader ze met de 'Nieuwsbrief'-module.

Vragenlijsten

Stel zelf vragenlijsten samen in elke voortgangsfase om zo je doelgroep beter te leren kennen. Goed om te weten dat alle vragenlijsten met elkaar geanalyseerd kunnen worden, ongeacht het moment van verschijning.

Website

Zelf een website binnen 1 uur live zetten om de markt te leren kennen? Het kan! Of wil je liever een custom made website koppelen? Geen enkel probleem met Hartje Wonen.

Situatiekaarten

Maak en beheer eenvoudig zelf de klikbare situatiekaarten via het platform. Ontdek welke welke van de 5 verschillende versies het beste bij jouw project past.

Overeenkomsten

Laat het platform automatisch koopovereenkomsten opmaken met de gegevens van de gekoppelde koper en bouwnummer en laat deze ondertekenen via Signhost of Docusign!

En nog veel meer!

Projectontwikkelaars, verkoopmanagers, makelaars en marketingbureaus

Probeer Hartje Wonen vandaag nog uit!

Bekijk de status van je project real-time of zie hoeveel aanmeldingen je laatste campagne hebben opgeleverd. Check waar de meeste inschrijvers vandaan komen of bekijk welk bouwnummer het populairst is.

Over onze service kunnen we kort en duidelijk zijn: we zijn vrijwel altijd bereikbaar voor je vraag. Ook als je even wilt sparren hoe je het beste de fases van je project kunt opvoeren of hulp bij een analyse. Part of the service!


vraag DEMO aan

Opdrachtgevers

die gebruik maken van Hartje Wonen

Projecten

opgeleverd in de afgelopen 5 jaar

Inschrijvers

op projectsites in Hartje Wonen